Forum Naturalne metody powiększania piersi :) Strona Główna Naturalne metody powiększania piersi :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Witam na nowym forum
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 67, 68, 69  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Naturalne metody powiększania piersi :) Strona Główna -> Poznajmy się
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
czarna743
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Nie Gru 30, 2007 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich
jestem tu nowa ,mam 33 lata ,mam dwójkę dzieci które wykarmiłam piersią córkę 15 miesięcy a syna 16 miesięcy .Z powodów zdrowotnych ,zaczęłam brać leki na nadczynność tarczycy zmuszona byłam odstawić syna od piersi.
Wraz z zakoczeniem laktacji moje piersi zniknęły ,ja sama strasznie schudłam .
Liczę na to ,że przytyję i piersi znów trochę urosną bo przyzwyczaiłam się do większych i teraz nie mogę na siebie patrzeć w lustrze.
Cieszę się że znalazłam to forum Surprised
Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Gru 30, 2007 22:04    Temat postu:

Powrót do góry
dzulia
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 19:08    Temat postu: hej Odpowiedz z cytatem

Cześć. Mam na imię Aśka i trafiłam tu, bo ... niespodzianka.. mam małe piersi Very Happy 70A i zastanawiam się nad tymi wszystkimi ziołami, ale każde ma jakies skutki uboczne i nie wiem heh Chyba wybiore się do ginekologa na jakaś pogawędke i po porade Wink Pozdrawiam
Powrót do góry
iluzja07
Przyjaciel forum :)
Przyjaciel forum :)

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 19:25    Temat postu: Witam:) Odpowiedz z cytatem

Witam Smile Ja trafiłam tutaj z forum gazety. Skoro zaczełam czytać co piszecie...to moze przedstawie się Smile Wiec mam na imię Marysia, mam 20 lat, juz prawie 21...nie bedę pisała czemu tu trafiłam, bo to chyba jest jasne Smile))) Ehh miło wiedzieć że nie jest się samemu na świecie Smile) Pozdrawiam:)
Powrót do góry
szarlot18
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Pią Sty 11, 2008 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Nazywam sie Monika i mam 21 lat.

Tak jak wy tez postanowilam zawalczyc o swoje piersi i oto jestem! Smile

Forum znalazlam przypadkowo ale okazuje sie baaaardzo pomocne!

Pozdrawiam!
Powrót do góry
Latya
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Pią Sty 11, 2008 16:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Smile Mam 16 lat. Niby mam jeszcze czas na to żeby piersi urosły, ale mama, babcia i inne kobiety w rodzinie również mają małe piersi, więc obawiam się że jestem na to skazana Sad Dodatkowo zależy mi na poprawieniu kształtu piersi, bo jeśli chodzi o kształt to nie są okrągłe, a trochę podłużne i bez stanika kierują się na zewnątrz. Noszę stanik od 13 roku życia, początkowo miałam śliczny biuścik, takie kuleczki, nawet podobał mi się że jest taki mały. Zdaję sobie sprawę, że do jego zniekształcenia doszło z mojej winy, bo na skutek nieuświadomienia nosiłam cały czas miseczkę A, mimo, że robiły mi się bułeczki. Ostatnio dowiedziałam się, że odpowiedni rozmiar dla mnie to 65C/60D (pod biustem 67 cm, w biuście 80cm).
Na początku mam zamiar zacząć od jakiegoś balsamiku i masażu. Rozumiem, że wszystkie potrzebne zioła dostępne są w sklepach zielarskich? Smile
Mam jeszcze takie pytanie (bo czytam, czytam a doszukać się nie mogę Smile ) :
Czy w moim wieku można przyjmować jakieś specyfiki albo spożywać zioła, czy powinnam sobie odpuścić?
No i jeszcze jedno pytanie :P : Czy są jakieś zioła które oprócz wzrostu piersi wpływają korzystnie na tycie? Próbuję przytyć od 2 miesięcy, ale niestety mi się to nie udaje.
Powrót do góry
necia1986
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Sob Sty 12, 2008 14:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czesc!
Jestem już dosc troche na forum i aż wstyd przyznać ze chyba nie przyszłam się przywitac, a od tego powinnam zacząć.
Mam na imie Aneta. Mam 22 lata (27 stycz) i 9miesięczną córeczke..
Moje wymiary to 76/87 cm. Kształt nieciekawy bo nie są okrągłe tylko takie płaskie u góry i bardzo odstające brodawki:/. Mam problem z doborem biustonosza (zawsze pusty, a jak sie schyle to widac sutki ;( ) i to mnie tu przywiosło. Liczę ma waszą pomoc..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
margarynka
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 13:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich! Jestem Margarynka, mam 22 lata i mały biust (grr!!!). Trafilam tu przez kafterie i wyszukujac w googlach ratunku w temacie nieinwazyjnego powiekszana biustu. Nick mam debilny,bo to jest pierwsze slowo,ktore przyszlo mi do glowy Wink
Pozdrawiam Wszystkich i zycze wytrwalosci!
Powrót do góry
polaraksa
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Sro Sty 16, 2008 17:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam.
Jestem polaraksa, mam 28 lat, biust od zawsze skromny:)
Trafiłam tutaj z Kafeterii.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
jennifer87
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam mam na imie magda lat 21 dowiedzialalm sie o forum dzieki kafeterii i kolezance samancie:) ,przed ciaza mialam male A -wygladalam jak deska ,wysoka na 173cm chuda bo 50kg i zero cyckow jak karmilam mialam prawie D najpiekniejsze peirsi jakie milam ...twarde,duze ,jedrne piekny widok 3 miesiace tem przestalam karmic i mam rozmiar nie wiem jaki to pod biustem 73 w biuscie 83/83? daze do duzego C od wczoraj biore kozieradke w nasionach i syszke chmielu ale zle sie po tym czuje (jakbym wypila 10 kaw ,serce mi wali jak oszalale jestem strasznie pobudzona i nie wiem czy to normalne pozdrawiam was goraco
Powrót do góry
minou_
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 18:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam, mam 23 lata i jakieś 13-14 cm różnicy w obwodzie...
trochę mało i chciałabym więcej, ale w sumie tak bardzo nie narzekam. Jak byłam młodsza miałam większe kompleksy, a teraz (pewnie za sprawą mojego kochanego Misia i może dlatego, że się starzeję i inne rzeczy stają się ważne) nie przejmuję się za bardzo.
W każdym razie napiszę coś co może niektóre z Was pocieszy:
Moja mama ma trzy siostry, które mają bardzo pełne biusty, takie spore D w młodości, a teraz, kiedy są dojrzałymi kobietami i już rodziły to pewnie nawet i E a bioderka i talie szczuplutkie... Za to moja mama ma mały biust, a ja po niej. Zawsze żałowałam, że nie wdałam się trochę w ciocie, ale teraz już chyba nie żałuję, bo....
Dwie z nich mają problemy z piersiami, jakieś zmiany i guzki podobno charakterystyczne dla dużych biustów, bo tworzą się z tkanki tłuszczowej. Wprawdzie są to zmiany niegroźne (na razie!) ale przysporzyły im wiele stresów i mnóstwo (czasem nieprzyjemnych i bolesnych - biopsja) badań. Jedna z cioć usunęła guzki operacyjnie (prywatnie - kilka tys. zł) druga dalej się z nimi męczy bo nie stać jej na taką operację. A lekarz, dopóki nic takiego się nie dzieje, kieruje ją tylko co pół roku na biopsję - bo operacja, wiadomo, drogo kosztuje NFZ (zabieg robi sie laserem, nieinwazyjnie i prawie nie ma blizn)
No cóż to tyle..... Może lepiej małe, ale bez stresów i ryzyka chorób, bo podobno tego rodzaju zmiany w ogóle nie grożą paniom z małym biustem.
No, to tyle Smile powodzenia wszystkim. Ja też po cichu liczę na pełne B
Powrót do góry
magdusia
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Pią Sty 18, 2008 23:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim walczacym o piekny biust Very Happy
mam 19 lat (lada moment 20)
do tej pory nosilam staniki 75 a czasem b. dzieki wam juz wiem ze musze sie przestawic conajmniej na obwod 70 (chyba c)
juz od jakiegos czasu sledze wasze forum i mam nadzieje ze jak sie juz wkrece to tez zaczne cos ze soba robic i zdawac wam z tego relacje Wink
a ogolnie to sobie studiuje Razz
Powrót do góry
domaszka
Zaciekawiony
Zaciekawiony

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 01:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim biustomankom:DJestem nowa na tym forum...Mam 17 lat i też tak jak wy walczę o większy biust!!Śledzę wszystkie strony o tej że tematyce...Obecnie mam 70/84 lub 83.Już dłuższy czas studiuję to forum;) i podziwiam was wszystkie,waszą wytrwałość i dążenie do upragnionego rozmiaru:)Moim marzeniem jest miseczka C lub małe D...taaaa chciało by sięVery Happy ale zobaczymy zobaczymy...może dzięki przedstawionym przez was metodom będzie to bardziej do osiągnięcia:)pozdrawiam
Powrót do góry
toxic
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam wszystkie forumowiczki Smile

jestem Toxic. (imie: Marysia - blee)

moj obecny stan piersi Smile -B dąze do C. o ile bedzie to mozliwe..

trafilam to z...googli Smile
Camosia
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Sob Sty 19, 2008 21:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejcia kobietki,
Trafiłam tu w poszukiwaniu jakiejś pomocy Wink
mam 20 lat i 70A
cel:...nie potrzebuję DDużo Wink :P wystarczy B
tak was sobie poczytałam trochę i podniosłyście mnie na duchu...jest nas wiele! Smile nie czuję się taka samotna; i te fotki...suuuper uświadamiają,że jesteśmy wyjątkowe...

Pozdrawiam
Camosia
Powrót do góry
ohhdahhling
Przedszkolaczek
Przedszkolaczek

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam was kochane dziewczynki Wink
Mam na imię Klaudia Smile Sprowadził mnie na to forum pewien "problem", który pewnie dotyczy i was :P

Właściwie, nie wiem, jaki mam rozmiar, bo na moim staniku jest napisane 36/80, a nosiłam 34/75 i już mi w nich ciasnawo się robi Smile Więc chyba coś mi tam podrosło Smile
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Sty 21, 2008 20:10    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Naturalne metody powiększania piersi :) Strona Główna -> Poznajmy się Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 67, 68, 69  Następny
Strona 21 z 69
Skocz do: