Forum Większe piersi Strona Główna Większe piersi

Naturalne metody powiększania piersi i nie tylko :)
 
 POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problemy
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Większe piersi Strona Główna -> Sprawy dotyczące forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tutsiii
Przyjaciel forum :)
Przyjaciel forum :)


Dołączył: 25 Wrz 2006
Posty: 598

PostWysłany: Sob Sty 12, 2008 18:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak,uzywam Internet Explorera i jest to moja dobre posunięcie,niestety z Opery nie byłam zadowolona i tylko więcej syfu było. Prywatnośc ja najbardziej jestem "za" a jeśli chodzi o dodatki to odpuszczam sobie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama






Wysłany: Sob Sty 12, 2008 18:40    Temat postu:

Powrót do góry
Silvervend
Stary Bywalec
Stary Bywalec


Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 133
Skąd: Nibylandia

PostWysłany: Sob Sty 12, 2008 18:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hm... Jak sobie zyczysz, ale przestrzegam, ze IE ma naprawde duzo dziur i jak ktos stwierdzil na bashu:
"Przegladanie stron internetowych przez IE jest jak jedzenie wykwitnego posilku z muszli klozetowej." ;]

A jak tak bardzo Ci zalezy na IE, sciagnij nakladke Avant Browser. Wygodniejszy w uzyciu. ;]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Patryka
Przyjaciel forum :)
Przyjaciel forum :)


Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 510

PostWysłany: Pon Sty 14, 2008 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, zgodzę się z Silvervendem... Poza tym, Opera jest łatwa w konfiguracji, ja używam jej już długo długo i nie mam problemów Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Deborah
Stary Bywalec
Stary Bywalec


Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 104

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 09:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiedziałam gdzie o to zapytać więc pytam tu. Czy na forum jest opcja znalezienia postow nieprzeczytanych? Zwykle czytam "posty od ostatniej wizyty", ale już parę razy nie wiem dlaczego nie wyświetliło mi kilku nowych tematów. Niby żaden to wielki problem i mogę wertować każdy dział z osobna, ale łatwe znajdowanie nowych postów byłoby naprawdę bardzo wygodne. Da się tu tak?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Silvervend
Stary Bywalec
Stary Bywalec


Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 133
Skąd: Nibylandia

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 12:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprobuj z opcja "Zobacz posty od ostatniej wizyty." Link znajduje sie na Stronie Glownej pod opcjami uzytkownika z prawej strony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Deborah
Stary Bywalec
Stary Bywalec


Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 104

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak tak, wiem, ale raz, że nie zawsze wyświetla mi się tam wszystko co nowe, o czym już pisałam, a dwa, że często zdarza mi się zalogować tylko na chwilę. Po dłuższej nieobecności mam dużo postów do przeczytania, nie mam na to czasu, wylogowuję się, a później muszę tego wszystkiego czego nie zdołałam przeczytać szukać na piechotę. Takie zwykłe posty nieprzeczytane jak w zwykłych forach phpBB by Przemo ;p mam na myśli, ale być może tu nie ma takiej opcji... Jeśli tak, to przepraszam za nudzenie:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Silvervend
Stary Bywalec
Stary Bywalec


Dołączył: 28 Gru 2007
Posty: 133
Skąd: Nibylandia

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czemu forum po wylogowaniu zaznacza posty nieprzeczytane jako przeczytane. oO Ale jezeli chcesz uniknac automatycznego wylogowania, mozesz zastosowac autoodswiezanie, przy korzystaniu z Firefoxa rozszerzenia znajdziesz na https://addons.mozilla.org/pl/firefox/ . Natomiast, jezeli wylogowujesz sie z wlasnej woli, mozna zrobic to w dosc prymitywny sposob, robiac ss-y (screen shoty) i je zapisywac do nastepnego powrotu na forum. Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Alma
Adminka
Adminka


Dołączył: 21 Wrz 2006
Posty: 791

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 16:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Deborah napisał:
często zdarza mi się zalogować tylko na chwilę. Po dłuższej nieobecności mam dużo postów do przeczytania, nie mam na to czasu, wylogowuję się, a później muszę tego wszystkiego czego nie zdołałam przeczytać szukać na piechotę.


Każdy tak ma. Tak działa forum że pokazuje nowe posty od ostatniej wizyty. jesli sie zalogowałas tylko na chwilke zobaczyłas że masz dużo nowych postów i wylogowałaś sie, to system uznaje to juz jako ostatnia wizyte i podczas ponownego logowania pokauje tylko te posty które przybyły od czasu towjego oststniego log-out-u.

Cytat:
Takie zwykłe posty nieprzeczytane jak w zwykłych forach phpBB by Przemo


To nie jest forum by przemo i bardzo dobrze, bo przynajmniej nie zawala systemu niepotrzebnymi rzeczami.....jakbyśmy miały nasze forum prowadzone w systemie by przemo (czego sie oczywiście nie da zrobić tutj) to baza danych zajmowała by juz okolo 4GB a nie 60mb..... i niestety za tak dużą baze musiałybyśmy płacić.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Deborah
Stary Bywalec
Stary Bywalec


Dołączył: 24 Sty 2008
Posty: 104

PostWysłany: Czw Mar 27, 2008 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aha, to będę się przyzwyczajać albo robić te screeny Wink. Dzięki i sorry za zamieszanie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bezradna20
Zaciekawiony
Zaciekawiony


Dołączył: 25 Kwi 2008
Posty: 71
Skąd: ....Nibylandii...

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 12:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej mozesz i mnie Almo pomoc?questionZ krotko tu zagladam wiec sie jeszcze dokladnie nie znam.Chcialabym zalozyc swoj post w dziale efekty ale nie wiem jak.Wiem ze to glupie pytanie...Acha i jeszcze jedno moze nie do konca zwiazane z phorum chodzi o to ze nie kozystam ze swojego komputera(laptopa)wiesz moze jak skasowac historie komputera zeby ktos nie zobaczyl na jakie stronki wchodze bo strasznie bym sie tego wstydzila.Z gory diekuje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Poli
Przyjaciel forum :)
Przyjaciel forum :)


Dołączył: 15 Lis 2006
Posty: 497
Skąd: Zachodniopomorskie

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bezradna, po lewej stronie w kazdym dziale jest napis NOWY TEMAT tam wciskasz i zakładasz nowy watek Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Patryka
Przyjaciel forum :)
Przyjaciel forum :)


Dołączył: 28 Paź 2006
Posty: 510

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 19:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bezradna20, jeśli korzystasz z Internet Explorera, to wciśnij Ctrl+H w przeglądarce albo w jakimśtam folderze, wyświetli ci się historia. Wtedy tylko kliknij prawym przyciskiem na wybrany dzień, stronę czy co tam i wybierz usuń Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bezradna20
Zaciekawiony
Zaciekawiony


Dołączył: 25 Kwi 2008
Posty: 71
Skąd: ....Nibylandii...

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 16:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja korzystam z Mzilla Firefox to zagraniczny internet
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Roxi
Adminka
Adminka


Dołączył: 24 Sty 2007
Posty: 1149

PostWysłany: Pią Maj 02, 2008 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to kliknij w "historie" na gornym pasku,daj -wyswietl w panelu bocznym,otworzy ci sie okienko z boku z folderami tam sobie wybierz co chcesz usunac (opcja po kliknieciu prawym przyciskiem ci sie wyswietli)
A jesli to w innym jezyku to opcje chyba i tak beda podobne.Mozesz to zrobic szybciej skrotem tak jak Patryka podala Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Vamos
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś


Dołączył: 14 Maj 2008
Posty: 21

PostWysłany: Czw Maj 29, 2008 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam taki dziwny problem,że w ogóle nie mogę stworzyć nowego wątku ani nawet poprawić własnych wypowiedzi dlatego,że nie mam niczego co by przypominało główną stronę. Jakoś na początku zmieniłam kolor tła,ale teraz już kilka razy chciałam coś napisać jako nowy wątek,a nie mogę,bo nie mam takiej opcji. Jak to naprawićquestion
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama






Wysłany: Czw Maj 29, 2008 13:12    Temat postu:

Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Większe piersi Strona Główna -> Sprawy dotyczące forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Większe piersi  

To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group