| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ANIA28 Zaawansowany Forumowicz

|
Wysłany: Sro Gru 17, 2008 08:33 Temat postu: |
|
|
Co do pierwszej częsci to faktycznie tragedia - straszna perspektywa rozciagniecia biustu - przyznaje Tobie racje .
A jesli chodzi o sweterki-czytalam to juz kiedys .
Chodzi o to ze jak masz pancernik to piersi z boku wygladaja na wieksze........ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maith Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Sro Gru 17, 2008 15:58 Temat postu: |
|
|
Jesteś pewna?
A zerknij na tę notkę - szczególnie na dolne zdjęcia, gdzie dziewczyna stoi bokiem:
http://stanikomania.blox.pl/2008/05/Wypchniecie-czy-upchniecie-czyli-push-up-na.html
Oczywiście miękki stanik w złym rozmiarze nic Ci nie da, ale jeśli jest naprawdę do Ciebie dobrany, to Twoje piersi powinny być w nim większe niż we wcześniej noszonym puszapie.
Obrazek w tej notce najlepiej pokazuje, że to nie chodzi o noszenie dawnego rozmiaru w miękkich wersjach, tylko o zmianę na rozmiar naprawdę dopasowany. A w miękkim staniku jesteś w stanie go najlepiej dopasować. A to dopasowanie daje Ci szansę na migrację, czyli odzyskanie tych należnych Ci centymetrów w biuście, które po cichu miesiącami zabierał Ci puszap.
http://b75.blox.pl/2008/01/Jak-w-3-minuty-powiekszyc-piersi-z-A-do-C.html _________________ A moje propozycje ubrań na mały biust są na:
http://bra-fitting.eu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malaczarna Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 09:08 Temat postu: |
|
|
mozliwe, ze jest to dosc plytkie, ale chce miec wieksze piersi dla lepszego samopoczucia, zeby bardziej podobac sie facetom (zakladam ze tak bedzie ), zeby moc wyjsc gdzies bez stanika albo wyjsc w takim cieniutkim bez dodatkowych poduszek, w wakacje pokazac sie na plazy w normalnym cieniutkim i wycietym stroju. marzenia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maith Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 13:26 Temat postu: |
|
|
Malaczarna przeczytaj ten mój tekst, który wisi nad Twoim Bo ja już widziałam dziewczyny przekonane, że muszą się męczyć w puszapach z poduchami, a potem skaczące radośnie przed lustrem i nie mogące oderwać wzroku od swoich odzyskanych piersi w cieniutkim czy nawet przezroczystym staniku  _________________ A moje propozycje ubrań na mały biust są na:
http://bra-fitting.eu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Isalea Moderatorka

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 20:30 Temat postu: |
|
|
A ja bym chciała czuć się kobietą... bo w obecnym stanie sie nie czuje kobieco, atrakcyjnie, pociągająco... _________________ Piękno jest tym, co czujesz wewnątrz i co odbija się w twoich oczach
*** Szczegółowo analizując płatki nikt jeszcze nie pojął piękna róży. *** |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DJADKJGU Zaciekawiony

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 20:57 Temat postu: |
|
|
zeby zblizyc sie do mojego idealu jesli o figure chodzi. i wygladac lepiej w ciuchach z dekoltem jak i w t-shirtach.
moj ideal wygladowy, Paige Presley (zwlaszcza figura!! <3 ale twarz tez ma ladna):
w sumie nawet pol jej biustu mi by do szczescia starczylo :P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tara Stary Bywalec

|
Wysłany: Pon Sty 05, 2009 15:19 Temat postu: |
|
|
A ja chciałabym mieć trochę większy biust żeby poczuć się bardziej sexi. Żeby przyciągać męskie spojrzenia na plaży i nie tylko  _________________ Tara |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta64 Zaciekawiony

|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 13:52 Temat postu: |
|
|
Chcialabym miec wieksze i bardziej okragle piersi zeby:
- moc zalozyc sexi sukienke (lub bluzke) z dekoldem i zeby bylo tam cos widac
- zebym nie musiala sie meczyc z wyborem stroju kapielowego
no i oczywiscie zeby moj maz wreszcie mial co dotknac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agnesa16 Przedszkolaczek

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 13:45 Temat postu: |
|
|
| Żeby nosić bikini, piękne wycięte sukienki, nie krępowac się przy koleżankach które maja piękne piersi... Dlaczego tak trudno o ładny zadawalający nas biust ? ;/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
megi115 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 17:24 Temat postu: |
|
|
chce miec wieksze piersi bo teraz mozna powiedzie ze wcale ich nie mam, jestem bardzo plaska,ja wogole swoich piersi nie czuje, nawet jak biegne bez stanika a chce je w koncu poczuc, wziac w reke tak zeby ja calkowicie wypelnialy... chce nosic miekkie wygodne staniczki i w kazdym sklepie bez problemu dostac na siebie rozmiar, chce nosic bluzki z dekoltem, chce widziec ten cudowny rowek miedzy piersiami a przede wszystkim chodzi o proporcje mojej sylwetki, jestem bardzo nieproporcjonalna, 95 biodra, 65 talia, 79 biust... nie chce wygladac jak gruszka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Joasia.22 Przedszkolaczek

|
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 23:58 Temat postu: |
|
|
Aby zyskac więcej pewności siebie, żeby poprostu czuć sie bardziej kobieco i atrakcyjniej. _________________ Życie jest piękne!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
blueeyes Zaawansowany Forumowicz

|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 14:07 Temat postu: |
|
|
Chciałabym w końcu przestać ukrywać moje piersiątka pod stanikami z push'upem! Widzieć w lustrze jabłuszka a nie sterczące sutki
Chciałabym poczuć się prawdziwą kobietką, doda mi to więcej pewności siebie.
Chciałabym zakładać bikini bez żadnych wkładek.
Chciałabym nosić bluzki jakie mi się podoba, sukienki bez stanika.
Chcę przestać słyszeć głupie komentarze na swój temat, każda z was wie, że to nie jest przyjemne Szczególnie, jak ma się ten problem głęboko w świadomosci... _________________ Moje marzenie: conajmniej 15/16cm i zaokrąglony kształt piersi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gunia19 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 18:19 Temat postu: |
|
|
...żeby czuć się lepiej we własnej skórze i lepiej też wyglądać w bikini  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niunia87 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 20:58 Temat postu: |
|
|
| po to żeby móc założyć jakieś fajne bikini bez jakich kolwiek wkładek itp, żeby poczuć się lepiej psychicznie i w pełni kobieco, żeby mój mąż był jeszcze bardziej zadowolony z mojego wyglądu (chociaż jemu się podobają takie jakie są ale mi nie) żeby założyć sexsowną bieliznę i fajne bluzeczki takie w których wyglądała bym boskooo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wazewa Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 22:56 Temat postu: |
|
|
Za dwa tygodnie mam uprawiac sex z chłopakiem A nie mam nawet A. Nie przyznalam ze pod za duzym stanikiem nic sie nie kryje ;( Zabije sie chyba ;( Wiec chce wieksy, aby uniknac upokorzenia. Wiem juz jednak, ze jestem skonczona  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|