Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
madzior Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 19:58 Temat postu: A więc witam ! |
|
|
Na forum siedzę już dłuższy czas, ale jakoś ostatnio wzięło mnie na przyłączenie się, żeby mimo wszystko nie być samotną w mych cierpieniach
Niby mam to B (choć w A pewnie też bym spoookojnie się smieściła...zależy od stanika), ale mam tzw. garb żebrowy, czyli bardzo wystające żebra,w związku z czym to pomniejsza optycznie ( i fizycznie...) moje piersi.
Szkoda, że trafić do was można tylko przez kafeterię, bo naprawdę to forum by pomogło znacznie większej ilości kobiet. W każdym razie moja rozpaczliwa desperacja chwilowo odeszła i mam nadzieję, że uda mi się podreperować naturę dzięki wam |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 19:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Assssik Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 22:07 Temat postu: |
|
|
Cześć jestem Asia mam no już prawie 30 lat, moje wymiary to 80 / 89 różnica to 9 cm , nigdy nie miałam dużych piersi ale przed urodzeniem i wykarmieniem dwójki dzieci były małe ale ładne i jędrne , a teraz niestety puste woreczki, jakiś czas temu trochę czytałam kafeterię i właśnie tam dowiedziałam się o tym forum, . Wcześniej próbowałam jakieś kurację ale krótki czas bo nie widziałam efektów, tutaj jednak wyczytałam inne opinie i wogóle jest tyle kobiet , którym się udało i urosły im piersi że mam zamiar zacząć kurację jak najszybciej i wieżę bardzo że mi się też uda.Pozdrawiam Wszystkie FORUMOWICZKI! _________________ asss |
|
Powrót do góry |
|
|
antosia6 Zaciekawiony
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 12:15 Temat postu: |
|
|
Cześć nareszcie was znalazłam, byłam na forumerze,a potem mi sie zgubiłyście i znowu zaczynam jako forumowy dzidziuś
Jestem jak pewnie niektóre z was pamiętają w ciąży z bliźniakami, to już 31tc. Mój synek ma już 20 mcy. Ja mam 25 lat i już nieługo trójeczka dzieci. z zawodu jestem pedagogiem,ale nie pracuję
Piersi nadal nie za duże,ale teraz to mniej ważne
pozdrawiam wszystkie dziewczyny serdecznie;) |
|
Powrót do góry |
|
|
madeleine Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 17:10 Temat postu: |
|
|
Witam,
do Waszego forum trafiłam z kafeterii moje wymiary to 74/86, podobnie jak madzior mam wystające żebra przez co mój biust wydaje sie mniejszy)
chciałabym aby moje pierci były odrobinke wieksze i miały ładniejszy kształt.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
|
|
Powrót do góry |
|
|
lucy Przedszkolaczek
|
Wysłany: Czw Sty 11, 2007 16:38 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie dziewczyny
Od kilku dni czytam forum i moge stwierdzic ze spadlyscie mi z nieba. Nigdy nie myslalam ze ziolka sa takie pomocne na powiekszenie piersi. Od jutra zaczynam kuracje i jestem pelna wiary ze i mi sie uda.
Napisze jak zauwaze jakies efekty. Trzymajcie za mnie kciuki.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
sara Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 12:04 Temat postu: |
|
|
Witam
Forum znalazłam dzięki Kafeterii. Moje wymiary to 75/87, 12cm różnicy i niestety duża asymetria piersi.
Moj cel: duże B. Jestem pewna, że mi się uda.
Pozdrawiam Was goraco! |
|
Powrót do góry |
|
|
Arboria Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 07:39 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie babeczki
mam 21 lat(juz prawie 22 )
trafiłam tu o dziwo przez google
no i chce uzyskać to co chyba wszystkie z Was...
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
malaga Zaciekawiony
|
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 14:26 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich, trafiłam tu poprzez kafeterię i obawiam sie, że jestem tu najstarsza ...... mam grubo po 30-dziestce....Zawsze byłam drobna, z wiekiem i po urodzeniu dziecka trochę nabrałam kobiecych kształtów jeśli tak można nazwać 70A Może coś ciekawego i ja znajdę na tym forum dla siebie?? oby..... |
|
Powrót do góry |
|
|
basti Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 14:13 Temat postu: |
|
|
Witam
Mam 22 latka i ten sam problem co wy - za mały biuścik
U mnie to nawet nie A, ale co tam
Miło jest wiedzieć, że nie tkwi się samemu w cierpieniu |
|
Powrót do góry |
|
|
mini Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Pią Sty 19, 2007 18:42 Temat postu: |
|
|
Witam,
Mój problem jest taki jak wszystkich dziewczyn na tym forum - małe piersi. Mam dolne A i nie jest mi z tym dobrze. Mam nadzieję, że dzięki informacją na tym forum uda mi się osiągnąć dolne B (to takie moje malutkie marzenie), choć tak naprawdę nie wiem od czego zacząć |
|
Powrót do góry |
|
|
MiLa93 Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 13:35 Temat postu: Hej =) |
|
|
Mam na imię Paulina.
Dowiedzialam się o forum od kolezanki
Mam małe 65A.
Moj cel
Interesuje sie tancem i siatkowką
POzdrawiam _________________ MiLa93
PozDrawiaM BuSsY =* |
|
Powrót do góry |
|
|
_Niki_ Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 00:53 Temat postu: |
|
|
Witam,
trafilam tu calkiem przypadkowo, przez google, szukajac jakiegokolwiek sposobu (oprocz chirurgicznego) na rozwiazanie mojego probemu jakim jes/sa male piersi.
Mam male 75 A,
Cel: pelne B
Chodz niewiem czy to wogole mozliwe.
Mam 24 lata i dosc "pustych" bluzek.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
diara Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 12:37 Temat postu: |
|
|
Witam!
Trafiłam na to forum z gazetowego, trochę przypadkowo ale bardzo się cieszę że was znalazłam. Jest nas więcej:)
Czytam teraz wszystko z zapartym tchem i chłonę wiedzę. Jednak jest jakaś nadzieja na wieksze piersi:)
Maleńkie piersi to był mój odwieczny problem, chociaz z czasem je zaakceptowałam ale nigdy nie polubiłam. Nauczyłam się skutecznie maskować przez staniki pusch-upy i unikanie dekoltów.
Mam juz prawie 30 lat, dwójkę dzieci, które karmiłam długo, bo prawie po rok. Z moich maleńkich piersi teraz zostały sflaczałe maleńkie woreczki. Do tego jestem bardzo szupła i wystające żebra tylko pogarszają mój wygląd.
Moim marzeniem jest mieć piersi takiej wielkości jakie miłam podczas karmienia dzieci czyli duże B.
Zamierzam teraz dobrać odpowiednią dla siebie kuracje:)
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
anin Przyjaciel forum :)
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 00:00 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie. Mam 28 lat i biuścik... 75B. Niby standard, ale niewiele ich widać. Marzy mi się minimum duże B, albo małe C. Czy to w ogóle możliwe, bez rodzenia dzieci? śmiem wątpić, no, ale... _________________ "Kochane cycuszki! Zróbcie wszystko by mieć duże brzuszki, takie okrąglutkie, dla oczka milutkie"
http://wiekszepiersi.phorum.pl/viewtopic.php?t=680&highlight=
|
|
Powrót do góry |
|
|
miodzio Forumowy Dzidziuś
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 13:30 Temat postu: |
|
|
Witam, mama prawie 23 latka, jestem w domku z moją córeczką, dzięki której w pewnym okresie mojgo życia miałam duże C (karmiłam) to jednak pozbawiła mnie trochę tego i tamtego i teraz męczę się z małym A.
W zeszłym roku stosowałam kilka metod, niestety jednak okazało sie ze jestem uczulona na kilka skłądników i wymiękłam. Idzie lato wiec jednak chce podjąć kolene starania. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2007 13:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |