|
Naturalne metody powiększania piersi :)

|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Digitalistas Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Nie Gru 02, 2012 16:10 Temat postu: |
|
|
Kinga, od lat walczę o wygląd swojej klatki piersiowej. Teraz czas na zioła - zobaczymy czy uda się spełnić marzenia  _________________ Znalazłam to czego szukałam w Garmin warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2012 16:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tahiri Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Czw Gru 06, 2012 12:59 Temat postu: |
|
|
Ania z Wrocławia. Od momentu gdy zeszczuplałam, po pewnym czasie (ok. 3 latach) mój biust trochę zmalał. Teraz czas odzyskać to, co miałam wcześniej lub nawet uzyskać coś ekstra  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamila18 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pią Gru 07, 2012 11:33 Temat postu: |
|
|
ja tak jak w nicku, czyli Kamila, lat mam 18 u mnie różnica to jakieś 11-12cm. od kilku lat biust chyba nic mi nie urósł ;/ może nawet nie było by najgorzej gdyby nie to, że mam figure gruszki i już poprostu nie mogę patrzeć na te moje szerokie biodra, a odchudzaniem raczej niewiele zdziałam, bo jestem szczupła, więc postanowiłam spróbować naturalnie powiększyć piersi, żeby wygladać bardziej ''proporcjonalnie''  |
|
Powrót do góry |
|
 |
namenlose Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Nie Gru 09, 2012 19:10 Temat postu: |
|
|
już dużo się rozglądnęłam na tym forum.myślę, że porwałam się na coś piekielnie ciężkiego. w styczniu kończę 29 lat:/ jednak wierzę w te fitoestrogeny i mam nadzieję, że mi się uda-zajmie mi to pewnie więcej czasu, ale.... się uda.
jakie piersi mam to sama już nie wiem, bo jestem podatna na zmiany- nie częste, ale jestem podatna na hormony. raczej większość życia przeżyłam z piersiami w rozmiarze pełne B. gdy zażywałam tabletki antykoncepcyjne-miałam coś większe, gdy byłam w ciąży, a potem karmiłam- miałam suuuper piersi-pełne D, a teraz hmmm może małe B...najgorsze w całej mojej historii .od porodu minelo prawie 2,5 roku. mysle,ze to ze bylam w ciazy akurat jest plusem w porownaniu do duzego minusu -wieku.
zresztą myślę, że będę robić zdjęcia i kiedyś je wrzucę.
pozdrawiam wszystkie dziewczyny |
|
Powrót do góry |
|
 |
bezimienna Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Nie Gru 23, 2012 14:49 Temat postu: |
|
|
Cześć,
Mam 23 lata, bardzo mały biust, jestem prawie płaska jak deska. Próbowałam pewnych rzeczy na powiększenie biustu ale nie pomagało. Brałam w liceum nivelazione woman na powiększenie biustu - efekt znikomy W zeszłym roku eksperymentowałam z koprem i dong quai - też nie pomogło, a może za krótko brałam... nie wiem
Cieszę się, że udało mi się znaleźć to forum, bo może pomoże mi ono w znalezieniu jakieś skutecznej metody na mój problem. Bo niestety nie czuję się w ogóle kobieco przez mój mały biust, co wpływa też na moje kontakty interpersonalne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Talaśka Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pon Gru 24, 2012 14:57 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Riko Adminka

|
Wysłany: Sro Sty 09, 2013 14:52 Temat postu: |
|
|
Martynn napisał: | Witam, z tej strony Martyna Zaciekawiło mnie Wasze forum i mam nadzieje, że znajde tu porady jak zwiększyć objetość swojego biuściku  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
pati0408.1991 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pon Sty 14, 2013 14:32 Temat postu: |
|
|
hej, mam na imię Patrycja, mam 21 lat. Nigdy nie miałam duzego biustu, ale jakoś nie narzekałam. Teraz jednak trochę schudłam i nie mogę sobie poradzić z piersiami, ich rozmiarem, kształtem... Ale mam nadzieję, że trafiając tutaj jakoś dam radę i będzie lepiej  _________________ ..."Kiss me like you wanna be loved..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
CuddyC Zaciekawiony

|
Wysłany: Pon Sty 14, 2013 18:37 Temat postu: |
|
|
Hej Patrycja
P.S. Czyżby Ed Sheeran w podpisie? Uwielbiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
pati0408.1991 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pon Sty 14, 2013 23:24 Temat postu: |
|
|
"P.S. Czyżby Ed Sheeran w podpisie? Uwielbiam!"
Hej CuddyC, tak dokładnie, ja też uwielbiam  _________________ ..."Kiss me like you wanna be loved..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
J_uliette Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 10:47 Temat postu: |
|
|
Czesc, mam na imię Julia, lat 24.
Od zawsze mam małe piersi, od 16 roku życia biorę tabletki anty, w miedzyczasie była przerwa na dziecko, i teraz znów tabletki.
Chciałabym, aby moje piersi były pełniejsze.
Takie jak w ciązy to na pewno nie będą, ale chcialabym, zeby było choć ciut większe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
otero Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2013 20:32 Temat postu: |
|
|
Hej, zalogowałam się na tym forum dwa lata temu: niedługo potem ginekolog przepisał mi cilest po którym moje malutkie piersi mocno zwiększyły swoją objętość dwie miseczki do przodu . Więc moje troski poszły w zapomnienie. Rok temu rzuciłam tabletki i teraz mój biust powrócił do swej dawnej formy (psychika ;?).
Wracam tu z nadzieją na przywrócenie stanu biustu z okresu brania tabletek anty naturalnymi sposobami (Cilest miał masę skutków ubocznych). Mam nadzieję, że dzięki waszej wiedzy i pozytywnemu myśleniu zrealizuję swój cel !
Póki co od tygodnia piję 2x dziennie koper włoski i czuję, że mój biust robi się od tego jakby ''nabrzmiały''.
Mój ogólny plan :
1. Przytyć ! Mam 174cm wzrostu i ważę 56 kg ;/// liczę,że gdy dojdę do 60kg biust też musi pójść w górę !
2.Pić koper włoski!
3.Masować!
4.Autosugestia, myślenie o sobie jako ''biuściastej'' ;D.
Moje wymiary:
pod biustem:74,5cm
biust: 90cm
Pozdrowienia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kropkakropeczka92 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 09:41 Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny. Jejku, jak Was tutaj dużo, dopiero teraz zdałam sobie sprawę, jak wiele z nas ma ten problem. W moim otoczeniu niewiele dziewczyn ma mały biust, więc czuję się przez to trochę gorsza... Ale mam zamiar walczyć i uzyskać chociaż miseczkę B! Do tego wszystkiego jestem typową gruszką, w biodrach 90 cm, w talii 60 cm, a w biuście 83... Chcę uzyzkać ze 3 cm więcej w biuscie i 3 mniej w biodrach, wtedy będzie ok! Do tej pory jakoś nie przejmowałam się swoim biustem, ale teraz zaczął mi przeszkadzać... Na szczęście jestem osobą upartą i jak coś postanowię, to nie spocznę, póki tego nie osiągnę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
izaazi Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 17:28 Temat postu: |
|
|
Witam, jestem Iza - miło mi, 22 lata i już założyłam swoją małą historię w dziale "Efekty"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
taiga Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 16:33 Temat postu: |
|
|
Witam! Jestem Asia i mam 31 lat, chętnie powiększyłabym mój biust. Mam nadzieję, że mi sie uda. _________________ Już, już... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2013 16:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |