Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 22:43 Temat postu: Moderatorki |
|
|
Uwaga! Mamy od niedawna dwie nowe moderatorki - jamie i dosed
W imieniu Moderatorek i Adminek dziękuję za chęć pomocy na forum.
Gratulujemy! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 22:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cherris Moderatorka

|
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 22:48 Temat postu: |
|
|
Jeszcze raz gratulacje!  _________________ "Choć znajomi twierdzą, że w ciemnych włosach wyglądam bystrzej. Moim zdaniem głupia bywam w każdej fryzurze." - Kasia Nosowska |
|
Powrót do góry |
|
 |
dosed Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 14:36 Temat postu: |
|
|
No, pożyjemy zobaczymy, może się na coś nawet zdamy :P ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jamie Adminka

|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 21:40 Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny Dosed, damy radę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
littleevil Adminka

|
Wysłany: Sro Mar 12, 2014 11:19 Temat postu: |
|
|
Taka luźna propozycja. Odświeżyć listę moderatorek, hm? I przydało by się gdyby był ktoś kto zająłby się galerią, bo z tego co widzę, dziewczyny systematycznie narzekają, na to, że nie mają do niej dostępu. _________________ "People change.
Now, i'm a lamp." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2014 08:12 Temat postu: |
|
|
littleleevil, niestety zapał moderatorek trochę się ostudził forum kiedyś tętniło życiem. Działa już wiele lat i większość modek też tu jest wiele lat, dlatego pewnie ich zapał osłab, ale czemu się dziwić każdy ma swoje życie prywatne swoje sprawy a tu na forum działamy społecznie za free Jedyne co powinnyśmy (my moderatorki) zrobić kiedy już nie mamy czasu lub zapału do pracy, to ucciwie o tym napisać a nie widniec jako moderatorka widmo. Sama starałam sie byc na forum jak długo sie da i dać z siebie tyle ile mogę ale wypaliłam się, mam też swoje obowiazki, zglosilam ze robie sobie przerwę i pewnie nie wroce do administracji forum. Mimo to nadal widnieje jako adminka co pewnie wprowadza nowe uzytkowniczki w blad, dostaje wciaz prywatne wiadomosci na ktore nie mam siły odpowiadać.
Dlatego jeśli któraś z Was ma ambicje i dobre checi mozecie sie zglosic i dolaczyc do grona modek, swieza krew dobrze zrobi forum. Chcialabym aby przetrwalo nadal bo mimo ze kojarzy mi sie z bolesnym okresem w moim zyciu, to mam do niego senstyment, mialam wiele pomyslów na nie ale cóż..
pozdrawiam nowe uzytkowniczki i te ktore wytrwały na stanowiskach
Dawne modki - tęsknie za Wami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2014 08:12 Temat postu: |
|
|
littleleevil, niestety zapał moderatorek trochę się ostudził forum kiedyś tętniło życiem. Działa już wiele lat i większość modek też tu jest wiele lat, dlatego pewnie ich zapał osłab, ale czemu się dziwić każdy ma swoje życie prywatne swoje sprawy a tu na forum działamy społecznie za free Jedyne co powinnyśmy (my moderatorki) zrobić kiedy już nie mamy czasu lub zapału do pracy, to ucciwie o tym napisać a nie widniec jako moderatorka widmo. Sama starałam sie byc na forum jak długo sie da i dać z siebie tyle ile mogę ale wypaliłam się, mam też swoje obowiazki, zglosilam ze robie sobie przerwę i pewnie nie wroce do administracji forum. Mimo to nadal widnieje jako adminka co pewnie wprowadza nowe uzytkowniczki w blad, dostaje wciaz prywatne wiadomosci na ktore nie mam siły odpowiadać.
Dlatego jeśli któraś z Was ma ambicje i dobre checi mozecie sie zglosic i dolaczyc do grona modek, swieza krew dobrze zrobi forum. Chcialabym aby przetrwalo nadal bo mimo ze kojarzy mi sie z bolesnym okresem w moim zyciu, to mam do niego senstyment, mialam wiele pomyslów na nie ale cóż..
pozdrawiam nowe uzytkowniczki i te ktore wytrwały na stanowiskach
Dawne modki - tęsknie za Wami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
littleevil Adminka

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2014 11:22 Temat postu: |
|
|
Czyli niestety stało się to czego się spodziewałam. No ale doskonale rozumiem.
Nie wiem czy podołam ale zgłaszam się. Zajmowałam się i czasami nawet dorywczo nadal zajmuję się administracją i moderowaniem forów, tak więc obsługa domeny phorum od strony moderatora nie jest mi obca. Poza tym nie chciałabym aby to miejsce umarło. Zawdzięczam mu spełniające się właśnie marzenie, tak więc przydało by się przywrócić mu dawny blask.
No i Nimfo mam nadzieję, że od czasu do czasu odwiedzisz nas jeszcze, choćby żeby tylko się przywitać  _________________ "People change.
Now, i'm a lamp." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 11:15 Temat postu: |
|
|
Hej, cieszę się że jest ktoś kto chce kontynuować istnienie forum
Dziewczyny modki, gdzieś zniknęły więc tymczasowo uczynię Cię modką a one zdecydują, co dalej gdy wrócą
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnaB1983 Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 13:46 Temat postu: |
|
|
No i super littlevil Nimfa, a co u Ciebie. Jak malutka? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lucrecia Profesor Piersiologii

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 18:08 Temat postu: |
|
|
Littleevil gratuluje Miło powitać cię jako modkę |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roxi Adminka

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2014 17:14 Temat postu: |
|
|
Mamy już nową adminkę - Littleevil. Teraz poszukujemy moderatorek do pomocy. Jeśli któraś z was dziewczyny ma trochę czasu i chęci do zajmowania się forum to zapraszam Fajnie by było gdyby była jedna moderatorka do każdego działu, wtedy byłoby naprawdę niewiele roboty.
Chętne proszę o wpisywanie się w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2014 17:14 Temat postu: |
|
|
|
|