|
Większe piersi
 Naturalne metody powiększania piersi i nie tylko :)
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fruchtchen Profesor Piersiologii

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 14:36 Temat postu: |
|
|
coś małego- kwiatek, albo czekoladki, albo winko albo inna pierdółkę tylko bez przesady. _________________
Humor zależny od wielkości biustu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 14:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Cherris Moderatorka

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 14:50 Temat postu: |
|
|
fruchtchen napisał: | coś małego- kwiatek, albo czekoladki, albo winko albo inna pierdółkę tylko bez przesady. |
Dobrze piszesz. Zazwyczaj na imieniny powinno dawać się jakiś drobiazg, kwiaty, czy coś takiego niedrogiego. _________________ "Choć znajomi twierdzą, że w ciemnych włosach wyglądam bystrzej. Moim zdaniem głupia bywam w każdej fryzurze." - Kasia Nosowska |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justynaaa Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 18:49 Temat postu: |
|
|
moim zdaniem jeśli ktoś obchodzi to można kupić drobiazg, ale jeżeli nie to myślę, że życzenia wystarczą. Ja nie obchodzę imienin, ale najbliżsi o mnie pamiętają, a ja nie wymagam żadnych prezentów wystarczą mi życzenia i przykro mi było, że mój chłopak zapomniał ostatnio o moich imieninach, tym bardziej, że miał dzień po mnie... Trochę się rozpisałam, a chodzi mi tylko o to, że najważniejsze, żeby nie zapomnieć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freja_x Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 19:26 Temat postu: |
|
|
anulka089 napisał: | na imieniny powinno sie cos kupic ? |
jak dla mnie to dziwne pytanie, bo to bardzo indywidualna sprawa
wszystko zależy od tego, czy ktoś je obchodzi, czy nie
znam ludzi, którzy zdecydowanie wolą imieniny niż urodziny i to z różnych powodów - np. jeśli ktoś ma urodziny w zimie a imieniny w lecie, to obchodzi imieniny i robi jakieś ognisko albo grilla - a wtedy to wiadomo, że na prezent alkohol i nie ma problemu
ale znam też osoby, które z wiekiem przerzuciły się z urodzin na imieniny np. moja mama orzekła kiedyś, że jest już za stara żeby jej lata liczyć i koniec z urodzinami, nie chce żadnych prezentów i obecnie obchodzi imieniny  |
|
Powrót do góry |
|
 |
fruchtchen Profesor Piersiologii

|
Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 09:20 Temat postu: |
|
|
to fakt- jedna częśc mojej rodziny (ze sląska) robi imprezy w restauracji z okazji imienin. a rodzinka z małopolski wogóle nie obchodzi ich i robią tylko urodziny. Czyli zależy od obyczaju i od rodzaju imprezy ale żeby był kompromis to mały drobiazg nie zaszkodzi  _________________
Humor zależny od wielkości biustu |
|
Powrót do góry |
|
 |
annamaria_m Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Nie Gru 01, 2013 19:37 Temat postu: |
|
|
Pomysł na prezent dla mamy, siostry, szwagierki: biżuteria, najlepiej niepowtarzalna i z "duszą"- bardzo ciekawa jest na <spam> -prawie 4000 unikalnych wzorów biżuterii z kamieniami naturalnymi, jubilerskimi oraz minerałami. W ich ofercie znajdują się pierścionki, zawieszki, kolczyki, bransoletki, naszyjniki. Ja na swoim przykładzie wiem, że piękny naszyjnik, który by mi podarował któryś z członków rodziny najbardziej by mnie ucieszył, a nie jakaś patelnia czy inne okropieństwo, jak bym otrzymała książkę kucharską to stwierdziłabym, że coś jest nie tak i nawet bym się potrafiła obrazić...
Pomysł na prezent dla męża, brata, ojca, szwagra to np. gadżety do komputera bądź samochodu, jakaś gra, książka,... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nika2005 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sro Gru 09, 2015 11:57 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo lubie dostawać/obdarowywać drobne upominki. Ostatnio dostałam w prezencie torebki papierowe. Może i prezent nie jest zbyt imponujący, ale jestem zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bernhard Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sob Lis 11, 2017 22:55 Temat postu: |
|
|
Myślę, że warto zainwestować w prezenty praktyczne, bądź ponadczasowo eleganckie. Nie kupuj niczego na siłę, zaufaj swojemu przeczuciu. Ja w okresie przedświątecznym mam masę wydatków, dlatego na ten cel zawsze wcześniej biorę szybką pożyczkę od zaplo. Polecam serdecznie ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
melisa59 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Wto Lis 28, 2017 02:25 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrym pomysłem na prezent są kwiaty, można je wręczyć niezależnie od okazji, według mnie to bardzo dobra opcja. Jeżeli jesteście z okolic Warszawy, to mogę polecić kwiaciarnię http://amarantkwiaty.pl/kwiaty-jako-prezent-na-walentynki/ tworzą piękne bukiety na każdą okazję, zamówienia sa realizowane na czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adriana7 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Czw Lis 30, 2017 03:12 Temat postu: |
|
|
Niedługo Mikołajki, także trzeba pomyśleć o zakupie prezentów. Jak macie w domu dzieciaki, które pisza listy do Świętego Mikołaja, dobra opcją będzie wiadomość zwrotna. Do niedawna nie wiedziała, ze jest taka możliwość, ale okazuje się, że można zamówić wideo albo list od Mikołaja, który zwraca się bezpośrednio do malucha. Sprawdźcie sobie stronę www.listymikolaja.pl każdy maluch będzie zadowolony, dla takiego małego dziecka to duże przeżycie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kolka Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sob Gru 09, 2017 11:12 Temat postu: |
|
|
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia, więc odświeżam temat.
Chciałam się Was poradzić odnośnie prezentu dla mamy. Mama bardzo lubi gotować, dlatego chciałam jej kupić coś, co jej to ułatwi. Znalazłam w internecie takie oto brytfanny indukcyjne. Wiem, że mama nie ma czegoś takiego, więc pomyślałam, że to będzie strzał 10. Jak myślicie? Lepiej wybrać marmurowe czy ceramiczne? |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela12 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Czw Sty 18, 2018 17:36 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo lubię otrzymywać na prezent perfumy. Można już mnie nazwać kolekcjonerką, bo mam ich aż tyle. Ostatnio na święta dostałam odpowiednik Pumy szarej. Piękny zapach - zupełnie inny od tych, które mam w swojej kolekcji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
EWAM45 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sob Sty 20, 2018 10:49 Temat postu: |
|
|
Internet może być ciekawym i kreatywnym źródłem wiedzy. Możesz spróbować poszukać czegoś poprzez wyszukiwarkę. _________________ Każda rasa, która nie umie wznieść się ponad własne drapieżne instynkty, zanim nauczy się pokonywać międzygwiezdne przestrzenie, dawno zdąży się unicestwić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandra23 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Nie Sty 21, 2018 20:12 Temat postu: |
|
|
Zwykle szukając prezentu dla konkretnej osoby odpowiednio wcześnie przykuwam dużą uwagę do tego czy coś czasami nie przebąkuje że by się jej przydało. Zawsze stawiam na prezenty praktyczne i użyteczne. Ostatnio dla swojego taty oglądałam zegarki męskie casio bo wiem, że jego zegarek się niedawno zepsuł i dziwnie się bez niego czuje. Ważne, żeby taki prezent był przydatny, a nie służył tylko za rzecz trzymaną gdzieś w szufladzie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
buzgi Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pią Sty 26, 2018 15:47 Temat postu: |
|
|
Możesz zobaczyć jeszcze jak to wygląda na stronie gazetkonosz.pl, bo tam ciągle pojawiają się nowości związane z promocjami w sklepach. Jak masz chwilę to sprawdź tutaj jak to w ogóle działa i dlaczego warto z tego skorzystać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 26, 2018 15:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |