|
Większe piersi
 Naturalne metody powiększania piersi i nie tylko :)
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mecia Forumowy VIP

|
Wysłany: Sro Cze 13, 2012 08:52 Temat postu: |
|
|
Mój mnie nigdy do nikogo nie porównywał, ani do byłych ani do babek z TV ani znajomych, co najwyżej do niego samego :P zn, że ma ładniejsze zęby ode mnie albo że ja mam mniejsze pory na buzi niż on.. takich porównań jest sporo.
Pierwszy raz jak mnie porównał do innej babki to powiedział, że mam piersi jak kobieta z obrazu (bo mamy kalendarz z obrazami słynnych malarzy i tam była babka z cyckami na wiechrzu) ale faktycznie nie pomylił się, bo wg mnie ona ma takie jak ja. _________________ Fajne ciuchy http://kidio.pl
http://motylekczerwony.blogspot.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Cze 13, 2012 08:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nina90 Zaciekawiony

|
Wysłany: Nie Cze 30, 2013 13:46 Temat postu: |
|
|
JA mam straszny problem, ale nie tyle z moim facetem, co z moja psychika.... a raczej kompleksami. Powtarza ciagle, ze mu sie podobam itd., ale od momentu kiedy zobaczylam jego sliczna byla, z rozmiarem 36 i cyckami jak...no nie wiem, ale C lub D na pewno, to nie wyobrazam sobie, ze mialabym pokazac ta zalosna namiastke biustu, ktora ja dostalam od losu... ;( |
|
Powrót do góry |
|
 |
littleevil Adminka

|
Wysłany: Czw Wrz 19, 2013 08:24 Temat postu: |
|
|
nina90 napisał: | JA mam straszny problem, ale nie tyle z moim facetem, co z moja psychika.... a raczej kompleksami. Powtarza ciagle, ze mu sie podobam itd., ale od momentu kiedy zobaczylam jego sliczna byla, z rozmiarem 36 i cyckami jak...no nie wiem, ale C lub D na pewno, to nie wyobrazam sobie, ze mialabym pokazac ta zalosna namiastke biustu, ktora ja dostalam od losu... ;( |
O matko. Mam to samo więc doskonale Cie rozumiem. Jeszcze do tego wiem, że on lubi duże piersi więc przy niej czuję się jak jakiś paszczur. Mają bardzo dobry kontakt, dziewczyna jest naprawdę sympatyczna ale i wiem, że nic między nimi już niby nie ma... ale wiem, że ją kochał i czuję się potwornie zazdrosna. Okropne uczucie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
babeta Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Wto Maj 27, 2014 17:22 Temat postu: |
|
|
Tak, mój facet utrzymuje kontakt ze swoimi byłymi, a nawet składa im urodzinowe życzenia. Nie powiem żeby mi się to podobało, ale cóż zrobić. To w końcu tylko byłe dziewczyny, więc czym tu się przejmować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elkaa Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pią Gru 04, 2015 16:29 Temat postu: |
|
|
Ja raczej nie chciałabym żeby mój facet miał kontakt ze swoją ex, bo jednak coś ich kiedyś połączyłoi bałabym, że to uczucie mogłoby wrócić. Po prostu byłabym zazdrosna i nie potrafiłabym wtedy tego kontrolować i tu ie chodzi o zaufanie ale właśnie oświadomość tego, że mój facet kiedyś ją kochał. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Elkaa Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Wto Gru 29, 2015 16:15 Temat postu: |
|
|
Ja uwazam ze facet nie powinien utrzymywac zazylych kontaktow ze swoimi bylymi. Cos bylo ale sie skonczylo i nie zawsze warto do tego wracac skoro ma sie juz inna osobe. Nie mowie zeby unikac tej osoby ale tez nie pisac do niej codziennie. I nie dziwie sie ze jego dziewczyna sie wtracala.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fit_Maja Przedszkolaczek

|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2018 14:49 Temat postu: |
|
|
Nie jestem co do tego przekonana. Uważam, że jednak lepiej jest ograniczyć kontakt z byłym chłopakiem czy dziewczyną. Po co sprawiać przykrość aktualnemu partnerowi? Trzeba zapewnić sobie wzajemnie przede wszystkim komfort psychiczny i skupić się na rozwijaniu związku:http://www.kobiety.pl/zwiazki-i-seks/przyjazn-z-eks-czy-to-ma-sens
Jeśli nie ma pewności, że uczucie już minęło lepiej nie kontynuować takiej znajomości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2018 14:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |