Forum Naturalne metody powiększania piersi :) Strona Główna Naturalne metody powiększania piersi :)

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problemy
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Naturalne metody powiększania piersi :) Strona Główna -> Sprawy dotyczące forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Alma
Adminka
Adminka

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 20:59    Temat postu: Problemy Odpowiedz z cytatem

Podobno były jakieś problemy z forum?? A Więc tak, z tego co wiem administratorzy phorum.pl zapewniają nas że coś takiego jak z forumerem sie nie przydarzy, ale mimo wszytko będe robić co tydzień kopię zapasową. Jeśli coś by się wydarzyło i forum nie bedzie działać przez dwa trzy dni to wrzucamy kopię forum na serwer który zadeklarowała się założyć lefi (buźka).

A teraz mogę jedynie powiedzieć tyle iż phorum także może nie działc czasem, ale nie dlatego że awaria tylko dlatego iż oni także robią kopię zapasową i dodają jakieś elementy (teraz np wchodzą udoskonalenia nowej werski phpBB3). pobieranie kopi takiego małego forum jak nasze trwa około 3 minut w zależności od przepustoości łącza, a kopia całego sewisu jest większa. W związku z tym iż wprowadzaja zmiany to wyłaczają na pewien czas dostęp do serwisu dla wszytkich (ja tez tak mogę zrobić z tym forum, miałabym wtedy dostęp tylko ja i hej ho Wink ).

Jesli chodzi o serwis phorum.pl i ich administratorów to myślę że sa w porządku, codziennie są na "POMOCY" i odpowiadają na kazde pytania, więc myślę że nic nam nie grozi póki co.
Także jak nie będzie działac (zwykle w nocy) to musicie to przeboleć i spróbować za godzinę. Jak już bedzie działać a coś nie będzie grało (np znikną wasze posty) to zgłoście do mnie. A jakby nie działało przez dwa trzy dni to piszcie na mail Smile Ja mam do adminów maile i będę się dowiadywać Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sro Paź 11, 2006 20:59    Temat postu:

Powrót do góry
Nimfa
Adminka
Adminka

PostWysłany: Sro Paź 11, 2006 22:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zglaszalam problemy z forum, ale panika z mojej strony byla chyba nie potrzebna. Mimo to, moze jednak napisze o co chodzilo. Kiedy wpisywalam adres naszego forum, zostalam automatycznie przekierowana na strone phorum.pl, kilkukrotnie wpisywalam poprawny adres lecz nadal pojawiala sie stronka phorum. Nastepnego dnia juz bylo ok - ale wolalam dac znac co i jak i pozawracalam Almie glowe Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Alma
Adminka
Adminka

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To teraz jakby były problemy z forum to zgłaszam że kopia naszego forum jest już dostępna w wyszukiwarce www.wp.pl Wystarczy wpisać "wiekszepiersi" i pojawia się na pierwszym miejscu link do naszej strony forum. Jeśli nie działa to można kliknąc w "kopię lokalną" jak nas przeniesie do kopii to zawsze można albo sobie porozmawiac na czacie który będzie dostępny mimo iz forum nie będzie działać, albo kliknąć tam gdzie napisałam na stronie głównej (w razie kłopotów...)

No to tyle Smile
Powrót do góry
myszka84
Forumowy Dzidziuś
Forumowy Dzidziuś

PostWysłany: Czw Gru 14, 2006 17:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam taki problem a mianowicie nie moge zamiescic emblematu. nie wiem czy cos zle robie prosze o pomoc.
Powrót do góry
Alma
Adminka
Adminka

PostWysłany: Czw Gru 14, 2006 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zajrzyj do działu z regulaminem. Tam masz wytłumaczone jak zamieścić emblemat.
Powrót do góry
bombka
Przedszkolaczek
Przedszkolaczek

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od kilku dni mam problemy z phorum Evil or Very Mad , tzn. moge wejść, zalogować się,ale strasznie długo otwiera mi się każdy temat(co normalnie sie nie zdazało i zaznaczam,ze inne strony działają normalnie),ale co jest najgorsze,czytam sobie jakiś temat,i chce np przejść na kolejną stronę,albo wrócić do strony głownej naszego forum,a przerzuca mnie na strone www.phorum.pl Confused Pożniej co prawda moge zrobic wstecz i wróci na ta strone,która czytałam,ale znowu trwa to bardzo długo:/
Nie wiem,czy to moze z moim kompem cos nie tak?Bo ja sie kompletnie na tym niestety nie znam Confused
Powrót do góry
Patryka
Przyjaciel forum :)
Przyjaciel forum :)

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dołączam się do bombki, bo u mnie jest dokładnie tak samo.
Powrót do góry
Alma
Adminka
Adminka

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 22:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm nie trzeba się znać na tym, by wiedzieć że skoro się cos takego dzieje to wina systemu, a ja za system nie odpowiadam jestem tak samo jak wy użytkownikiem Wink. Sprawa już jest zgloszona przedwczoraj...a oto dowód: http://pomoc.phorum.pl/viewtopic.php?t=1358
Ja jestem na forum pomocy systemu phorum.pl zarejestrowana jako Agi (moderatorka)
Nie odemnie zależy sprawnośc działania, jednak bardzo proszę komunikować mi takie problemy, ja zgłosze to do administracji phorum.pl

A druga sprawa to prosze czasem kliknąc na strone www.phorum.pl i tam na POMOC gdyż to jest głowne forum w systemie for phorum.pl gdzie rozwiązuje się takie kwestie.
Powrót do góry
Alma
Adminka
Adminka

PostWysłany: Pon Wrz 17, 2007 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zaczyna mnie coraz bardziej wkurzać to że występuja te problemy, szczególnie w godzinach po 15.00 i po 21.00 i caly czas critical error wyskakuje

Kolejny temat odnośnie tyego problemu...nie tylko u nas sie to dzieje

http://pomoc.phorum.pl/viewtopic.php?t=1365

Bardzo przepraszam wszystkich z utrudnienia
Powrót do góry
Tutsiii
Adminka
Adminka

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jednak Confused a ja cały czas byłam pewna ze to wina po mojej stronie.... nie ukrywam ze jest to dość uciążliwe exlaim
Powrót do góry
truskawa
Admin Emeryt
Admin Emeryt

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziewczynki Wink kiedy wy sie nuczycie ze jak sie cos chrzani z forum to wina nie lezy po naszej stronie (admimnistrotrow) i tez nie po waszej...jak sie cos pieprzy z reguly trzeba to przeczekac albo zgloscic do ludzi odpowiedzialnych za cala strone phorum.pl
Tutsiii
Adminka
Adminka

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czyzby z moim kompem coś nie tak hihihi Laughing dziś wchodzę na forum a tu przeczytane posty wogóle nie gasną(mam nadzieje ze wiecie o co chodzi Wink ) i ...ubaw po pachy Wink tez tak macie dziewczyny??
Powrót do góry
qmpelka1
Stary Bywalec
Stary Bywalec

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam na odwrót nie przeczytane pokazane są jako przeczytane i szukam wszędzie nowości :P
Powrót do góry
Tutsiii
Adminka
Adminka

PostWysłany: Sob Sty 12, 2008 18:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

juz doszłam do tego dlaczego posty niegasną . "wina" po mojej stronie, a juz powiem dlaczego ..im wyższe mam włączone zabezpieczenie plików cookie tym właśnie tematy nie gasną.także nie pozsoataje mi nic innego jak zacząć uczyć się czytac tematy po dacie Smile Zaden problem.
Powrót do góry
Silvervend
Stary Bywalec
Stary Bywalec

PostWysłany: Sob Sty 12, 2008 18:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jezeli uzywasz Internet Explorera, mozesz spokojnie wylaczyc te zabezpieczenia, bo chronia przed... Hm... Niczym. ;] Polecam sciagnac Opere jezeli zalezy Ci na bezpieczenstwie. ;]
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Sty 12, 2008 18:35    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Naturalne metody powiększania piersi :) Strona Główna -> Sprawy dotyczące forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5
Skocz do: