Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alma Adminka

|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 20:27 Temat postu: |
|
|
kolor mogłas zmienic tylko w swoim profilu ustawiając inny styl forum (prawidłowy styl to "wiekszepieri")
Jęlsi powrót do prawidłowego stylu nie pomaga, to najprawdopodobniej musisz wyczyscic pliki cookie, które to zapamiętały poprzedni styl, dlatego nie mozesz widzić nowego.
To powinno pomóc, gdyż innego sposobu nie widzę. Profil jest wporządku i ja w niczym nie pomogę w takim przypadku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 20:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Freja_x Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 20:31 Temat postu: |
|
|
Nie chcę odpowiadać za Vamos, ale jej problem chyba się rozwiązał, bo jakiś czas temu założyła nowy temat  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ankaanka Przedszkolaczek

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 13:08 Temat postu: |
|
|
nie wiem dlaczego ale nie moge dodac posu do swoich efektow, wysylalam kilka razy, wiec albo z opoznieniem pojawia sie po jakim czasie, albo jest jakis klopot z ktorym nie potrafie sobie poradzic
ps, wlasnie przed chwila sie udalo:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
coccinelle Zaciekawiony

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 12:08 Temat postu: |
|
|
Mam problem z forum: nie mogę wysłać prywatnej wiadomości: kiedy naciskam przycisk "wyślij", wiadomość zostaje zapisana w folderze "do wysłania" i za żadne skarby nie chce się wysłać Co mogę zrobić? _________________ Kiedy Bóg rozdawał duży biust, ja stałam w kolejce po śliczną pupę. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 14:09 Temat postu: |
|
|
Myślę, że wysłało tą wiadomość
zawsze tak jest, że zapisuje się to w folderze "do wysłania" a jak już odbiorca przeczyta wiadomość, to ona stamtąd znika |
|
Powrót do góry |
|
 |
lis Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 09:38 Temat postu: |
|
|
A ja chcialam poruszyc zagadke znikajacych postow.Wczoraj zarejestrowalam sie i napisalam 4 posty. Po dwoch slad zaginal.Prosze o wyjasnienie.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 12:22 Temat postu: |
|
|
Witaj,
Rozwiązanie wszystkich zagadek, znajdujke się w regulaminie. Kasujemy posty nie na temat lub niewiele wnoszące do tematu, nie ze złośliwości ale ze względów praktycznych, żeby forum było bardziej czytelne i nie było bałaganu.
Jeśli nie zdążyłaś jeszcze zapoznać się z regulaminem, prosimy żebyś to zrobiła w wolnej chwili
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
lis Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 12:54 Temat postu: |
|
|
Przykro mi to mowic ale poczulam sie zniechecona.Myslalam ze zagoszcze na dluzej.Szkoda,nie ma sensu pisac,skoro po paru minutach posty sa wedle uznania kasowane.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Roxi Adminka

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 18:08 Temat postu: |
|
|
Dzis mamy 15 dzien miesiaca a co za tym idzie sprzatamy ,jak co miesiac,forum i pewnie dlatego zniknely tak szybko |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 19:29 Temat postu: |
|
|
Lis, ale zrozum jedno. NIKT tutaj nie kasuje postów wedle uznania.
Kasujemy posty niezgodne z regulaminem, a regulamin nie tylko jest powszechnie dostępny (tak aby każdy użytkownik mógł się z nim zapoznać), ale wręcz jest wymagany. Gdybyś go przeczytała, to pewnie teraz nie byłoby problemu..
Szkoda, że poczułaś się zniechęcona, ale nie mów, że nie ma sensu pisać, bo posty są zaraz kasowane, gdyby tak było to forum nie byłoby tak obszerne.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 22:21 Temat postu: |
|
|
Chyba najpisałam wyraźnie, że kasujemy posty ze względów praktycznych nie ze złośliwości. Chodzi nam o to że kiedy trafią do nas nowe osoby, które będą chciały się zorientować w temacie, będą mogły szybko przejrzeć strony z konkretnymi informacjami,poradami i opiniami. Gdyby było 15 stron wątku luźnch rozmów zamiast 5 ściśle związanych z tematem, mało komu chciałoby się przeglądać tak obszerne ale nie konkretne tematy. Czasem pozwalamy sobie na luzniejsze rozmowy, ale potem usuwamy zbędne posty.Pociesz się, że moderatorki też kasują swoje posty na wzajem i żadna nie ma focha  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Libra Moderatorka

Dołączył: 16 Lis 2006 Posty: 411 Skąd: gdzie wiosna spaliną oddycha
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 13:39 Temat postu: |
|
|
Jeden post był nie na temat, drugi post zawierał dwa słowa, forum to nie czat, a pisanie postów dwu wyrazowych uznane jest i będzie za ich nabijanie. Nie ma się co obrażać tylko zastanowić nad tym co sie piszę. Nie wzbudzaj poczucia winy w moderatorkach które chcą aby na forum panował porządek, aby ktos kto chce znaleźć interesujące posty nie musiał przebijać sie przez stertę wypowiedzi nie na temat lub zawierających kompletnie nic nie wnoszące słowa typu "ja też" |
|
Powrót do góry |
|
 |
miki Przedszkolaczek

|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 10:09 Temat postu: |
|
|
A ja nie mogę wysłać wiadomości prywatnych. Cały czas są w folderze "do wysłania". A może jako początkujący nie mogę wysyłać takich wiadomości?
Choć nie znalazłam takich zastrzeżeń w regulaminie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sjam84 Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 10:30 Temat postu: |
|
|
Dopiero jak ktos odbierze Twoją wiadomość, przejdzie ona z folderu: do wysłania w folder: wysłane Wszystko działa dobrze i jako nowa też możesz wysyłać prywatne wiadomości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miki Przedszkolaczek

|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 10:44 Temat postu: |
|
|
Dzięki serdeczne za szybką odpowiedź . |
|
Powrót do góry |