Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 09:58 Temat postu: Galeria Efektów i nadawanie dostępu |
|
|
Chciałabym przypomnieć, że jeżeli spełniacie określone Regulaminem warunki otrzymania dostępu do Galerii Efektów a w dalszym ciągu nie dostałyście wiadomości prywatnej informującej Was o tym, prosze to zgłosic do mnie, ponieważ może się zdarzyć tak ze ktos zostanie przeoczony. Ne upominajcie się o dostep na czacie, ponieważ mogę nie zdążyć przeczytać tego co napisałyście, gdyż tekst zostanie skasowany przez kolejną rozmowę. Proszę w takim wypadku wysyłać Prywatną wiadomość
Rozdawaniem dostępów zajmuje się ja wiec proszę innym adminkom nie zawracac tym głowy Przypominam, że Alma i Truskaweczka w dalszym ciągu są na emeryturze (dopóki nie zdecydują sie na całkowity powrót) Kontakt z nimi może być utrudniony, ponieważ zagladają nieco rzadziej i może troszke potrwać zanim przekażą nam informacje, które do nich wysłałyście.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 09:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2012 20:30 Temat postu: |
|
|
Uwaga
Przypominam, że zaszły zmiany w nadawaniu dostępów do Galerii Efektów!
Zgodnie z nowymi ustaleniami teraz adminki nie będą rozdawać dostępów i wysyłać powiadomień na pw o tym osobom, które spełniają warunki,nie wysyłacie też swoich próśb na pw i nie piszecie ich na czacie ponieważ będą one ignorowane!
Aktualnie Użytkowniczki które spełniają warunki określone regulaminem, mogą się ubegać o dostęp do Galerii w tym wątku Prośby o dostęp do Galerii
Sprawdź czy spełniasz warunki dostępu do Galerii Efektów! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ja_7 Stary Bywalec

|
Wysłany: Wto Sie 02, 2016 20:05 Temat postu: |
|
|
Czy ta galeria jest jeszcze dostępna? |
|
Powrót do góry |
|
 |
littleevil Adminka

|
Wysłany: Sro Sie 03, 2016 17:44 Temat postu: |
|
|
Jest. Wystarczyło napisać pw, lub napisać w dziale próśb o dostęp. No i najważniejsze.
_________________ "People change.
Now, i'm a lamp." |
|
Powrót do góry |
|
 |
ja_7 Stary Bywalec

|
Wysłany: Czw Sie 04, 2016 09:08 Temat postu: |
|
|
littleevil napisał: | Jest. Wystarczyło napisać pw, lub napisać w dziale próśb o dostęp. No i najważniejsze.
|
Ok dzięki
Regulamin dostępu znam tylko zastanawiam się czy ta galeria istnieje bo nie widziałam na spisie tej zakładki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasandra27 Stary Bywalec

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2018 17:49 Temat postu: |
|
|
ja_7 napisał: | littleevil napisał: | Jest. Wystarczyło napisać pw, lub napisać w dziale próśb o dostęp. No i najważniejsze.
|
Ok dzięki
Regulamin dostępu znam tylko zastanawiam się czy ta galeria istnieje bo nie widziałam na spisie tej zakładki  |
No właśnie ja też tego szukam... _________________ 77/89 ------------------->>>> 72/95 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2018 17:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |