Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
estelle00 Przedszkolaczek

|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 16:49 Temat postu: |
|
|
Chciałabym mieć większy biust, żeby nie wstydzić się przed swoim facetem. Żeby wreszcie się przełamać i pozwolić mu ich dotknąć, a nie kolejny raz udawać ,że mam łaskotki - w nieskończonść przecież tak nie można...
Chciałabym też wreszcie znaleźć jakiś strój kąpielowy - bo jak narazie w grę wchodzą tylko push-upy,które strasznie odstają, lub nieusztywniane trójkąciki pod którymi znikają nawet te"resztki" piersi które mam ;/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 16:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
agusia.86 Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 20:18 Temat postu: |
|
|
dla siebie samej żeby bardziej się sobie podobać... bo mój facet będzie mnie musiał kochać taką jaka jestem  _________________ ...małe też jest piękne...
walcz o marzenia ale doceń też to co masz
"głupota sama przechodzi z pokolenia na pokolenie, wiedzę trzeba przenosić" |
|
Powrót do góry |
|
 |
manonnie Przedszkolaczek

|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 23:37 Temat postu: |
|
|
wszyściutkie powody powyżej...
żebym nie musiała się wiecznie kamuflować
żebym mogła normalnie kogoś objąć nie bojąc się, że go posiniacze moim megatwardym push upem
itd itp...
a facet oczywiscie ze ma kochać mnie ze wszystkimi przyległościami (lub ich brakiem ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
vampiria Przedszkolaczek

|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 15:38 Temat postu: |
|
|
Bo biust to jedyna czesc mojego ciala, ktora mi sie nie podoba. Bo chce zeby bluzki z duzym dekoltem ladnie sie ukladaly. Bo bez ubrania chce byc pociagajaca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiuńka Kochany użytkownik

|
Wysłany: Wto Mar 06, 2007 18:42 Temat postu: |
|
|
Ja chcę mieć większy biust żeby obraz, który codziennie widzę w lustrze wywołał usmiech na mojej twarzy Chcę wyglądać atrakcyjnie dla samej siebie, dla nikogo innego...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sagita Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 07:12 Temat postu: |
|
|
Ja podobnie jak Kasieńka, wiem ze sie podobam mojemu chlopakowi taka jaka jestem i nie obchodzi mnie jakos szczegolnie czy podobam sie innym ale chcialabym czuc sie dobrze sama ze soba, fajnie wygladać w ciuchach ktorych na razie nie kupuje bo wygladam marnie  _________________ http://www.onbux.com/?rh=aa2ae5e82b83dbba4e5cbb78b60d5f29 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala242 Zaciekawiony

|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 16:58 Temat postu: |
|
|
zalezy mi na tym bo chciałabym moc wyjsc gdzies w bluzce bez stanika no i poczuc sie dobrze w swoim ciele... ale nie jestem wymagajace wystarczy mi 10 cm roznicy i bede szczesliwa ;P |
|
Powrót do góry |
|
 |
paz Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 12:22 Temat postu: |
|
|
Hmm ja ma 10 zm roznicy wczesniej bylo nieco mniej ale chce 15 tak dla siebie wrecz wbrew argumentom mojego mezczyzny, ktoremu duzy biust sie nie podoba wcale. Zeby sie czuc kobieca dla mnie B to taki biuscik ladny nie za duzy a w sam raz do dloni , zeby bluzeczki sie lednie ukladaly i sukienki lezaly. Ot tak po prostu przyjemnie spojrzec na siebie i dodaje pewnisci. Wcale nie chce zwracac uwagi innych tym biustem bo i po co. _________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeśli nie nosimy go w sobie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
manonnie Przedszkolaczek

|
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 22:07 Temat postu: |
|
|
żeby, cholerka, nie czuć się "wybrakowana"
niech sobie facet mówi, co chce - może lubić małe, ale nie wierzę, że lubi brak:( |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agniesia82 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 20:39 Temat postu: |
|
|
A ja chce mieć piersi w rozmiarze pełne krąglutkie B po to aby przestać nosić te śmieszne gąbczaste twory zwane push up-ami, te niby silicony, te okropne protezy które zdejmuje na noc!
Marzę o tym aby w ciepłe lato chodzić w nieusztywnianym bikini, bo ocieplaczy już mam dość!
A poza tym jak biust jest większy to tak ładnie się porusza podczas kochania się... Ach kiedy to będzie? _________________ Odradzam się z ognia... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleksandra84 Uzależniony od forum

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2007 22:14 Temat postu: |
|
|
chcialabym sie po prostu czuc sexy i nie wstydzic sie pokazac memu ukochanemu nago  _________________ grunt to nadzieja |
|
Powrót do góry |
|
 |
maaarrrta Przedszkolaczek

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 17:25 Temat postu: |
|
|
Żeby wyglądać kobieco
Żeby nie chodzić w za dużym XS i w ogóle żeby były na mnie jakieś dobre ciuchy poza działem dziecięcym
Żebym mogła chodzić na basen albo ściągnąć koszulke na plaży
Żeby mój facet miał się do czego przytulić |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joasia.22 Przedszkolaczek

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 08:29 Temat postu: |
|
|
Bo chcę wyglądać atrakcyjniej ..... Jestem poprostu kobieta i chce miec odpowiednie gabaryty _________________ Życie jest piękne!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
antosia6 Zaciekawiony

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 16:34 Temat postu: |
|
|
Ja chcę mieć biust żeby nie mieć problemu z kupnem stanika. nie chcę mieć dużego tylko jędrne B, duże mi się nie podobają.
w zasadzie najbardziej chodzi mi o to żeby piersi były jednakowej wielkości (napisałam temat o zanikaniu mojej piersi)
i żeby moja sylwetka lepiej wyglądała bo mimo trójki dzieci jestem chuda a do tego wysoka...
chcę mieć piersi bo każda kobieta je ma...
chcę je widzieć, chcę je czuć...
chcę się miec czym przytulić do mojego cudownego mężczyzny... |
|
Powrót do góry |
|
 |
mygmyg Przedszkolaczek

|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 21:07 Temat postu: |
|
|
mialam tyle do napisania, ale temat jest soczyscie wycisniety i pozostaje mi sie podpisac pod waszymi postami-po co mam sie powtarzac. Ale fajnie ze ktos ma takie problemy jak ja.Czlowiek od razu przestaje czuc sie samotny... _________________ wrocilam... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 21:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |