Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nimfa Adminka

|
Wysłany: Sro Lip 04, 2012 10:27 Temat postu: |
|
|
AnnaB1983 napisał: | Ale znam osobiscie mężczyzn którzy sie Swiec zachwycaja a ja nadal nie rozumiem czym. Ostatnio na swoim blogu bodajże pokazuje naga pupe w stringach. Bez przesady, żenada! |
No np mój facet. Choć ma uczulenie na plastiki twierdzi, że ona nie jest plastikiem akurat. Niestety on ma właśnie taki typ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2012 10:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aaania91 Profesor Piersiologii

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 10:16 Temat postu: |
|
|
[img]http://e2.pudelek.pl/p2686/2d5c871200093d2c4cc0496f[/img]
Spójrzcie jeden z najseksowniejszych aniołków, jedna z najseksowniejszych kobiet a biust ma jak wiele z nas tutaj?
Skad biorą się zatem nasze kompleksy?
Nie wiem jak to jest ,że jej biust w biustonoszu jest duży ( pewnie push-up bo ja w nim tez mam fajne balony).
Wiecie powoli zaczynam się leczyć z kompleksu..
Jeszcze pewna sytuacja moj facet złapał się za swoja pierś żartem następnie ja złapałam się żartem za swoją pierś a on powiedział : "e tam ja nie mam się co równać z Twoimi" to zdanie jakby pokazało mi ,że uważa iż mam spory biust:) bardzo mnie tym podbudował _________________ Zgubiłam sens i odnaleźć go nie mogę
Własny świat nagle wydał się tak obcy
Tak pusty, chłodny, nieistotny... |
|
Powrót do góry |
|
 |
klauko Zaciekawiony

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 11:01 Temat postu: |
|
|
Macie biust jak Lima i macie kompleksy? :O Chyba naprawde sie Wam nudzi i wymyslacie te kompleksy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
sereniti Profesor Piersiologii

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 18:42 Temat postu: |
|
|
mojemu biustowi daleko do biustu limy i stąd kompleksy - nie wydaje mi się zeby któraś z nas miała takie piersi _________________ dietka
było 74
jest 58
będzie 53! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 19:11 Temat postu: |
|
|
Akurat w piersiach Limy bez biustonosza nie widzę fenomenu.. A miałam na myśli wielkość a nie kształt. _________________ Zgubiłam sens i odnaleźć go nie mogę
|
Powrót do góry |
|
 |
sereniti Profesor Piersiologii

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 20:26 Temat postu: |
|
|
i tak ma większe niż ja a o kształcie mogę tylko marzyc - moje wiszą i są pomarszczone  _________________ dietka
było 74
jest 58
będzie 53! |
|
Powrót do góry |
|
 |
klauko Zaciekawiony

|
Wysłany: Nie Paź 21, 2012 20:52 Temat postu: |
|
|
Wlasnie mi chodzilo o wielkosc... Ja marze o takim biuscie... Jesli dla kogos on jest maly to ja nie wiem co sie temu komus podoba, wielkie nieproporcjonalne wymiona? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mięta Zaciekawiony

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 07:00 Temat postu: |
|
|
Gdybym miała taki biust, to by mnie tu nie było. Kształt to nawet podobny do mojego, ale są duuuużo większe. Może na końcu kuracji moje będą podobne.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mecia Forumowy VIP

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 08:30 Temat postu: |
|
|
Te czarno białe i te kolorowe to jedna osoba czy ja czegoś tu nie rozumiem :P Panią Limę kojarzę z wybiegów Victoria's Secret ale te czarno-białe coś mi jej nie przypominają. Jakkolwiek biust z czarno-białych fot a ten z kolorowych to zupełnie co innego. Ten z czarno białych jest mocno prześwietlony gdyby tak wyglądał w rzeczywistości to prawie jak mój.. bo tylko kształtem a wielkością wiadomo ;p a biust na kolorowych to zupełnie inna bajka, w żadnym puszku nie mam rowka, chyba że ma mega gąbkę i dobrze zbiera. Ale efektu z foto 1 kolorowe nigdy nie miałam.. ja po prostu nie mam tyle ciałka na piersiach.. nawet jakby wziąć spod piersi z pleców i pod pach to nie ma tyle. _________________ Fajne ciuchy http://kidio.pl
http://motylekczerwony.blogspot.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 09:35 Temat postu: |
|
|
No właśnie Meciu widzę ,że tylko TY mnie zrozumiałaś dla mnie biust na czarnobiałych i na kolorowych to zupełnie inaczej wyglądające biusty dlatego napisałam ,że ma biust jak wiele z nas tutaj i dlatego wkleiłam zdjęcia topless i w biustonoszu. I nie wiem jak to jest ,że w biustonoszu jest 3 razy większy..
My rezygnujemy z mega push-up a może jednak warto się na nie kusić skoro takim efektem w necie jarają się faceci..;/ A kobiety jak widzę również.
Według mnie to są piękne biusty,np te:
i dlatego tu jestem...
[img]http://e.smog.pl/s2421/8710abf6002224c9505f9062[/img] <-- nie mogę dodac tego zdjęcia a biust naprawde super. _________________ Zgubiłam sens i odnaleźć go nie mogę
|
Powrót do góry |
|
 |
Mecia Forumowy VIP

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 12:53 Temat postu: |
|
|
Ja właśnie też liczę na coś większego niż mam dlatego tu jestem i dlatego jem te wszystkie kozy itp.. ja mam taki gust.. zarówno nie lubię jak facet jest za chudy jak i kobieta.. lubię jak facet ma szersze ramiona i wypukłą klatkę piersiową i to samo podoba mi się u Pań, po prostu to wg mnie ładnie wygląda. Tak samo jestem zdania, że trzeba mieć pupę.. zarówno u Pań jak i u Panów. A brzuch, uda.. jak się ma podstawy to reszta nie jest taka ważna :]
A push-upy to ja mam ;p.. w sumie chodzę na codzień w lekkim pushupie.. w takim z usztywnieniem. W extra gąbkę się już nie pakuję bo mój facet się ze mnie śmieje :P W sumie miękkusie albo bezstanika noszę tylko w domu albo latem-wiosną. Na zimę/jesień wolę pushka bo wtedy cokolwiek odznacza się pod bluzką/kurtką.... w miękkusiu i kurtce byłabym płaska totalnie.
Zdaje sobie sprawę, że jest multum małych biustów, właścicielek, które są modelkami/aktorkami ale mi się to nie podoba. Również dobrze, mogą mi się nie podobać piegi, brązowe oczy czy noszenie krótkich paznokci. Jeśli mogę.. będę próbować się doskonalić - z tym, że jeśli chodzi o biust to długa i wyboista droga doskonalenia  _________________ Fajne ciuchy http://kidio.pl
http://motylekczerwony.blogspot.com/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnnaB1983 Przyjaciel forum :)

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 15:40 Temat postu: |
|
|
Lima bez biustonosza nie robi wielkiego wrazenia, choc biust ładny, bardzo ksztaltny, ale nie jakis wielki. A moze w biustonoszu to photoshop? |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 18:09 Temat postu: |
|
|
Ja tak samo jak i u Pań tak i u Panów lubię proporcjonalną budowe pupa klatka piersiowa i te sprawy:)
I niestety ja też z push-upem się nie rozstaję ale nosze tylko takie które zajmują 1/3 miseczki inne uważam za oszustwo względem samej siebie;)
W domu na co dzień chodzę w zwykłym koronkowym ale do wyjścia coś co ładnie mi ukształtuje biust.
Tak biust Limy ładny, kształtny ale w biustonoszu jest po prostu duży może to właśnie photoshop lub biustonosz na maxa gruby. _________________ Zgubiłam sens i odnaleźć go nie mogę
|
Powrót do góry |
|
 |
lucrecia Profesor Piersiologii

|
Wysłany: Nie Lut 16, 2014 19:34 Temat postu: |
|
|
To zdjęcie co aaania91 wrzuciła- jej, jak to możliwe, że takie piersi i taki brzuszek i w ogóle sylwetka? Zazdroszczę... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Moniśka Zaawansowany Forumowicz

|
Wysłany: Pon Lut 17, 2014 19:59 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny urzekła mnie pewna wypowiedż w sprawie Siwiec :
Cytat: | Facet prawdziwy :
"bohaterka" kolejnego prymitywnego lansowania; gdyby byla to ostatnia kobieta na swiecie, nie tknął bym jej nawet palcem..brzydze sie plastikiem, proznoscia, satanizmem, sztucznoscia. Tak juz jest, sa koneserzy nie tylko kobiecego piekna ale i wielbiciele tandety. Wmawianie nam, ze to pieknosc,to obrazanie naszej wrazliwosci i inteligencji. Celowo promuje sie dzis brzydote, chłam, szmire, tandete etc.
Piekno jest czyms trwalym. Piekno sie wciaz odkrywa w prawdziwie pieknej kobiecie, bo ono jest czym oczuwalnym, naocznym i namacalnym;) i nieprzemijajacym. Osobowosc, czar, smak, klasa, bezpretensjonalnosc, urok, powab...to wszystko to, czego brakuje tej "bohaterce" |
Boże spraw, żeby wszyscy faceci tak myśleli
Zgadzam się, ta kobieta ze zdjęcia ma ładne piersi, najbardziej podoba mi się to, że są tak blisko siebie... moje największe marzenie. _________________ Moniśka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2014 19:59 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |