Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
buzgi Przedszkolaczek

|
Wysłany: Sob Sty 13, 2018 16:15 Temat postu: W co inwestujecie oszczędności? |
|
|
Jak zaoszczędzony jakiś gorsz i zastanawiam się w co zainwestować. Nie chcę tego po prostu na koncie, bo wiadomo jak jest. Zaraz wyda się to na bieżące sprawy. Tutaj https://www.lionsbank.pl/inwestycje znalazłem ciekawe rozwiązania. Chyba się na któreś zdecyduję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2018 16:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Anda Przedszkolaczek

|
Wysłany: Pon Sty 15, 2018 13:57 Temat postu: |
|
|
Może import towarów z Chin? To dość popularne ostatnio, a nie potrzeba wielu środków na taką inwestycję.
Nawet kurier z Chin to teraz banalna sprawa, bo na stronach brokerów, jak na przykład Broker Kurier można sprawdzić,
ile będzie kosztował transport konkretnej paczki, o konkretnej wadze i wymiarach, które podajesz na stronie.
Wystarczy wybrać sposób dużego asortymentu towarów i można ruszać z takim biznesem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DominikaI Forumowy Dzidziuś

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Aniołeczek28 Przedszkolaczek

|
Wysłany: Czw Mar 29, 2018 10:00 Temat postu: |
|
|
A może w budowę własnego domu? Co o tym myślicie? Ja tak zrobiłam... Właśnie z mężem stwierdziliśmy, że zainwestujemy swoje oszczędności w budowę, bo nie chcemy dłużej mieszkać w bloku. Niedługo nam będą zakładać instalację elektryczną i tak właśnie jestem w poszukiwaniu materiału elektrycznego takiego jak: korytka elektryczne , kable, produkty do oświetlenia itp. Już się nie mogę doczekać kiedy będę aranżować wnętrze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vikav Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2018 21:34 Temat postu: |
|
|
Cześć
Ja planuje zainwestować w mieszkanie, na razie rozglądam się za odpowiednią lokalizacją, jedna z opcjo to mieszkania kosakowo na nowo powstającym Osiedlu Beauforta w bardzo bliskiej odległości od Gdyni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michalina88 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 13:47 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, że zakup mieszkania, a później jego wynajem jest naprawdę dobrą inwestycją. Ja sama właśnie całkiem niedawno kupiłam mieszkanie w tej inwestycji: Wrocław mieszkania na sprzedaż. Zamierzam je tylko jakoś prosto urządzić i zacząć jak najszybciej wynajmować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Melania33 Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pon Cze 04, 2018 11:43 Temat postu: |
|
|
Ja rozważam opcję zainwestowania w food trucka, czyli własną, małą restaurację mobilną.
Mam już listę zakupów, które planuję zrobić tu: https://mmgastro.pl/promocje ,
będę również kontaktować się z nimi, bo prowadzą specjalny program konsultacji,
wsparcia dla ludzi, którzy mają pomysł na biznes gastronomiczny.
Mam nadzieję, że uda się szybko zrealizować ten projekt i ruszyć jeszcze latem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
yarto Forumowy Dzidziuś

|
|
Powrót do góry |
|
 |
szczupła Przedszkolaczek

|
Wysłany: Czw Sie 23, 2018 17:57 Temat postu: |
|
|
Jeżeli interesuja Cię mieszkania na sprzedaż ursynów to warto zajrzeć na stronę mieszkania na sprzedaż ursynów Dzięki tym mieszkaniom na sprzedaż w ursynowie mozesz mieć bardzo ładne mieszkanie za naprawde niskie pieniądze. warto się zastanowić nad tą ofertą do póki jeszcze obowiązuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kolka Zaciekawiony

|
Wysłany: Pią Sie 31, 2018 07:47 Temat postu: |
|
|
To zależy, czy pytasz o oszczędności prywatne, czy firmowe? Firmowe postanowiliśmy zainwestować w budowę nowego magazynu, który będzie nam potrzebny co prawda tylko przez jakiś czas, ale później zamierzamy wynajmować go innym firmom i jeszcze na tym zarabiać. Zdecydowaliśmy się na skorzystanie z oferty http://depenbrock.pl/oferta/generalny-wykonawca, ponieważ wydała nam się najbardziej atrakcyjna. Jak sądzicie, czy to był dobry wybór? |
|
Powrót do góry |
|
 |
guaxu060 Zaciekawiony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MateuszKo Forumowy Dzidziuś

|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2018 11:12 Temat postu: |
|
|
Ja zaoszczędziłem większą sumę pieniędzy i teraz planuję zainwestować w nieruchomość jakąś. Według mnie to może być bardzo dobra inwestycja. Myślę nad inwestycją w apartament w Hiszpanii, bo trafiłem na ciekawą ofertę https://tripinvest.pl/sprzedaz/hiszpania/nieruchomosci, a wydaje mi się, że ludzie mogą być chętni na wynajem jakiejś posiadłości w Hiszpanii. Co o tym myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Wrz 14, 2018 11:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |